GeoQlik

HippoLine - GeoQlikBrandweer Amsterdam-Amstelland - HippoLineGeoQlik - HippoLine

Geodata op kaart

Wat kan GeoQlik?

GeoQlik maakt alle data met een geografische component zichtbaar op kaart. HippoLine ontwikkelt GIS en BI-applicaties. Wij zijn premium-reseller in de Benelux en Marijn Boerman is onze GIS-specialist.

Kaarten en data nodig?

Geografische data of kaarten nodig? Wij beschikken over een ruim assortiment aan QVD’s en tabelbestanden. Bel ons anders voor het bespreken van de mogelijkheden.

Download gratis trial

Download gratis een trial GeoQlik of GeoBI (SAP) onderaan deze pagina, of vraag een presentatie GeoDiscovery aan. Wij nemen snel contact met u op.

GeoQlik is GIS-software in BI

Organisaties beschikken vrijwel altijd over data met een geografische component. Informatie bijvoorbeeld over klanten, patiënten, vestigingen, vervoersstromen e.d. GeoQlik visualiseert die geodata in QlikView, Qlik Sense en SAP (business objects). Met de combinatie GIS en BI haalt u het beste uit twee werelden.

Een kaart of plattegrond als onderdeel van een BI-applicatie voegt een functionele dimensie toe én verhoogt de toegankelijkheid van de informatie. Kaarten en plattegronden zijn van oudsher een sterk middel om doelen te bereiken.

HippoLine levert geografische data en kaartmateriaal: 21 QVD’s en tabelbestanden. Dit is ons actuele aanbod.

GeoQlik in Qlik Sense

Graydon-HippoLine

GeoQlik Graydon

Brandweer Amsterdam-Amstelland - HippoLine

GeoQlik Brandweer Amsterdam-Amstelland

SOS-HippoLine

GeoQlik SOS International

Croy Restaurants - HippoLine

GeoQlik Croy Restaurants

GeoQlik in QlikView

Onze referenties

Wij hebben BI-applicaties met GeoQlik ontwikkeld voor o.a. HDN (Hypotheken Data Netwerk), NS, Graydon, SOS International, Rabobank, ING, Brandweer Amsterdam-Amstelland e.a.

  • SOS International heeft beter in beeld waar zich gestrande reizigers bevinden. Zo kunnen ze sneller hun dienstverlening aanpassen tegen lagere kosten.
  • Samen met Incentro hebben wij aan de basis gestaan van de integratie GeoQlik in QlikView bij brandweer Amsterdam-Amstelland. Daarmee kan deze eenheid risicoprofielen visualiseren.
  • Logistiek specialist Districon visualiseert complexe vervoersstromen met GeoQlik.
  • HDN (Hypotheken Data Netwerk) laat in zijn applicaties zien wat de marktontwikkelingen.

Marijn Boerman is onze GIS-specialist. Hij schreef een Engelse en Nederlandstalige handleiding die onderdeel is van trainingen die wij verzorgen. Wij zijn als premium-reseller voor GeoQlik in Nederland en België nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen van de software.

 

GeoQlik maakt het verschil

bij Brandweer Amsterdam-Amstelland

Specificaties en prijzen

Geografische data en kaarten nodig?

Download trial GeoQlik en GeoBI

Download kosteloos een trial of vraag een presentatie GeoDiscovery in uw organisatie. Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt een email van ons met de download links.