Alles over data – al meer dan 10 jaar

Mirjam van Kooten

Mirjam van Kooten

CEO HippoLine

Founding mother HippoLine. Heeft haar roots in de financiële wereld (banken, hypotheken). Is vaak eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en maakt vertaalslag voor developers en consultant. Loopt hard en houdt van rode wijn.

Thijs de Bruijn

Thijs de Bruijn

BI Consultant / partner HippoLine

Van strafrechtgeleerde naar onbetwist Qlik-expert. Van veel markten thuis, lost vrijwel alle raadsels op. Beroerd hardloper. Koestert zijn katten en heeft tussen de bedrijven door zijn postmaster behaald (Data & Business Analytics - EUR)

Marijn Boerman

Marijn Boerman

BI Consultant & GIS-specialist

Heeft Qlik in de vingers en Geo/GIS in zijn hart. Specialiteit: data en kaartvisualisaties combineren. Fanatiek volleyballer (zaal & strand). Draagt kennis over in het veld en in het vak (business intelligence).

Rick Kleingeld

Rick Kleingeld

BI Consultant / specialist datavisualisatie

Dataspecialist, houdt van schoonheid en weet als cognitief psycholoog hoe het brein informatie verwerkt. Een ideale combinatie bij het ontwikkelen van BI-tools. Vanwege Isa, zijn kersverse dochter, bekend met het fenomeen roze wolk.

Gysbert Wassenaar

Gysbert Wassenaar

BI-consultant / Qlik Luminary

Een Fries die niets heeft met SC Cambuur, SC Heerenveen en fierljeppen. Leest graag, veel en divers. Ook Camera Obscura (1839). Wandelt 1x per week met verstandelijk gehandicapten. Twittert. Eigen stijl, vindt altijd een oplossing en is Qlik Luminary 2019.

Sjoerd Meeuwsen

Sjoerd Meeuwsen

BI-consultant

Heeft een master Systems Engineering, Policy Analysis and Management (TU-Delft) en maakt bij ons een ‘sprint’ als BI-consultant. Heeft een loop- fietsvermogen waar je u tegen zegt. En blijkt te kunnen darten. Ook te bewonderen bij de Marathon Rotterdam.

Ronald van der Does

Ronald van der Does

BI-consultant

Dol op luchtvaart. Maakte vlieguren in de BI bij SAA Verzekeringen. Nu heeft Ronald HippoLine als thuishaven. Kwaliteit en duidelijke taal. Verkiest wandelen boven hardlopen. Prettig mens, open minded en fan van de clean desk policy. Vader van twee.

Bart Binnekamp

Bart Binnekamp

BI-consultant

Skatende Delftenaar met Rotterdamse tongval. Bij ons via hofleverancier TU Delft. Bart is MSc. (Complex Systems Engineering & Management). Hij speelt niet onverdienstelijk gitaar, maar kan geen noot lezen. Is thuis in de woningmarkt. Pretletter.

Jos Verheij

Jos Verheij

IT-projecten

Studeert Business Information Management (MSc.) in Rotterdam en voert bij ons IT-gerelateerde projecten uit (databeveiliging, ISO-standaarden etc.) Jos blogt o.a. over kennismanagement en is pedaalridder. Weer of geen weer, blik op oneindig.

Joël Batenburg

Joël Batenburg

Datajournalist

Datajournalist en parttime werkzaam voor ons. Legt wat wij doen uit in heldere taal, bedenkt creatieve BI-concepten en geeft workshops over BI aan onze klanten. Linkerspits, blogt o.a. over Ierland en heeft een hekel aan darten.

Arne van Groenland

Arne van Groenland

Adviseur Health Analytics

Filosoof en voormalig klant bij HippoLine. Kent de gezondheidszorg in ons land, spreekt de taal en weet waar met data-analyse de kansen liggen. Oprichter van maakmijnzorg.nl en bij ons parttime adviseur Health Analytics.

Marijke Middag

Marijke Middag

Financiën

Voormalig controller bij Rabobank International; 15 jaar Koninklijke Marine en penningmeester bij hockeyclub De Haaskamp. Marijke heeft een spannend CV. Grip-op-cijfers zit in haar familie. Een halve marathon is appeltje-eitje.

Diederik van Hemert

Diederik van Hemert

BI-specialist

Onze toekomstige collega, alleen weet hij dat zelf nog niet. Tot die tijd maken wij dankbaar gebruik van zijn knowhow als freelancer. Hij versterkt het team als het erop aankomt. Zit graag in Portugal, op het zadel van zijn mountainbike.

Sam

Sam

De waakhond financiële markten is een gekend begrip. En wij hebben Sam. Blaft bij binnenkomst, maar doet verder geen vlieg kwaad. Viervoeter van Mirjam en Joël. Heeft niks met data en business intelligence.

Licenses & Certifications van onze medewerkers

  • Certified Qlik Sense System Administrator
  • Certified Qlik Sense Business Analyst
  • Certified Qlik Sense Data Architect
  • Certified QlikView Designer
  • Certified QlikView Developer
  • Thijs de Bruijn heeft een Postacademische Opleiding Data & Business Analytics | Erasmus Universiteit