Alles over data – al meer dan 12 jaar

Mirjam van Kooten

Mirjam van Kooten

CEO HippoLine

Founding mother van HippoLine. Heeft haar roots in de financiële wereld (banken, hypotheken). Mirjam is meestal het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en zij maakt de vertaalslag voor developers en consultants. Loopt hard, roeit en houdt van rode wijn.

Edith Heslinga

Edith Heslinga

Inside Sales

Familiemens en dierenvriend. Netwerker met lef. Edith weet als Hospitality Specialist hoe je de band met klanten versterkt. Voorliefde voor jaren 80 hits. Wil graag nog een marathon lopen. Bezoekt met haar zus zo nu en dan een sterrenrestaurant.

Onny van den Boom

Onny van den Boom

Officemanager

Ervaren, breed georiënteerd en in het bezit van een prachtig CV. Deed projectmanagement, HR en in- en verkoop van kinderboeken bij Harrods in Londen. Bij HippoLine lost ze zaken op, gevraagd en ongevraagd. Onny is loyaal, pakt aan en heeft humor.

Marijn Boerman

Marijn Boerman

BI Consultant & GIS-specialist

Heeft Qlik in de vingers en Geo/GIS in zijn hart. Specialiteit: data en kaartvisualisaties combineren. Fanatiek volleyballer (zaal & strand). Draagt kennis over in het veld en in het vak (business intelligence).

Sjoerd Meeuwsen

Sjoerd Meeuwsen

BI-consultant

Heeft een master Systems Engineering, Policy Analysis and Management (TU-Delft) en maakt bij ons een ‘sprint’ als BI-consultant. Heeft een loop- fietsvermogen waar je u tegen zegt. En blijkt te kunnen darten. Ook te bewonderen bij de Marathon Rotterdam.

Jouw foto?

Jouw foto?

Junior BI-consultant (de vormgever)

Heb je Qlik in de vingers? Of niet, en zullen we je samen klaarstomen? HippoLine breidt uit en wij zijn op zoek naar een junior met een voorliefde voor design, storytelling en datavisualisatie.

Ruth Martoredjo

Ruth Martoredjo

Junior BI-consultant

Lezen over landen, culturen en geschiedenis. Kwam via een boeiende route in de BI. Startpunt TU Delft: industrieel ontwerp, werktuigbouwkunde en een minor 3D animatie. Houdt van design, techniek én waarde creatie. Zet zich in voor kansarmen in Suriname.

Gysbert Wassenaar

Gysbert Wassenaar

BI-consultant

Een Fries die niets heeft met SC Cambuur, SC Heerenveen en fierljeppen. Leest graag, veel en divers. Ook Camera Obscura (1839). Wandelt 1x per week met verstandelijk gehandicapten. Twittert. Eigen stijl, vindt altijd een oplossing.

Ronald van der Does

Ronald van der Does

BI-consultant

Dol op luchtvaart. Maakte vlieguren in de BI bij SAA Verzekeringen. Nu heeft Ronald HippoLine als thuishaven. Kwaliteit en duidelijke taal. Verkiest wandelen boven hardlopen. Prettig mens, open minded en fan van de clean desk policy. Vader van twee.

Bart Binnekamp

Bart Binnekamp

BI-consultant

Skatende Delftenaar met Rotterdamse tongval. Bij ons via hofleverancier TU Delft. Bart is MSc. (Complex Systems Engineering & Management). Hij speelt niet onverdienstelijk gitaar, maar kan geen noot lezen. Is thuis in de woningmarkt. Pretletter.

Jesse Kok

Jesse Kok

Junior BI-consultant

Generalist en teamspeler. Vindt veel dingen interessant. Is vanaf zijn 11e verslingerd aan H. Potter en herleest jaarlijks de hele reeks. Zet de wekker voor de NBA-competitie; houdt van klassieke pianomuziek, Ajax en Barcelona. Zijn vriendin heeft twee katten.

Rob Hogenboom

Rob Hogenboom

BI-consultant

Dol op gadgets, high-end audio en muziek (alle stijlen). Wintersporter, familyman, vader van drie en getrouwd met een Spaanse. Specialist verzeringsbranche. Krijgt energie van het beter, groter en mooier maken van producten en organisaties.

Diederik van Hemert

Diederik van Hemert

BI-specialist

Onze toekomstige collega, alleen weet hij dat zelf nog niet. Tot die tijd maken wij dankbaar gebruik van zijn knowhow als freelancer. Hij versterkt het team als het erop aankomt. Zit graag in Portugal, op het zadel van zijn mountainbike.

Welkom bij de ploeg

Welkom bij de ploeg

Junior BI-consultant (de techneut)

Wij zijn op zoek naar een echte techneut. Onze rots in de branding. Jij weet hoe de server in elkaar zit, maar duikt ook niet weg als het om andere zaken gaat. Kortom: je bent een diehard BI-specialist op technisch vlak.

Marijke Middag

Marijke Middag

Financiën

Voormalig controller bij Rabobank International; 15 jaar Koninklijke Marine en penningmeester bij hockeyclub De Haaskamp. Marijke heeft een spannend CV. Grip-op-cijfers zit in haar familie. Een halve marathon is appeltje-eitje.

Joël Batenburg

Joël Batenburg

Communicatie

Freelance journalist. Hij legt in heldere taal uit wat wij doen. Joël bedenkt creatieve BI-concepten en geeft workshops aan klanten. Linkerspits, blogt o.a. over Ierland en heeft een hekel aan darten.

Licenses & Certifications van onze medewerkers

  • Certified Qlik Sense System Administrator
  • Certified Qlik Sense Business Analyst
  • Certified Qlik Sense Data Architect
  • Certified QlikView Designer
  • Certified QlikView Developer