Alles over data – al meer dan 15 jaar

Mirjam van Kooten

Mirjam van Kooten

CEO HippoLIne

Founding mother en CEO van HippoLine. Heeft haar roots in de financiële wereld. Mirjam en Edith zijn meestal het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en maken de vertaalslag voor developers en consultants. Loopt hard, roeit en houdt van speciaal bier.

Edith Heslinga

Edith Heslinga

Inside Sales

Familiemens, dierenvriend en moeder van twee. Netwerker met lef. Edith weet als Hospitality Specialist hoe je de band met klanten versterkt. Voorliefde voor jaren 80 hits. Loopt op een dag de marathon. Bezoekt met haar zus zo nu en dan een sterrenrestaurant.

Onny van den Boom

Onny van den Boom

Officemanager

Veelzijdige en flexibele vliegende keep. Iets met rots & branding dus. Werkte bij Harrods in Londen en is nog steeds verliefd op Engeland. Leest en speelt met dochters bordspel Carcassonne. Mist groene vingers, maar doet tóch de tuin.

Marijn Boerman

Marijn Boerman

BI-consultant en Chapter Lead

TU Delft. Gedegen Qlik- en Geo-specialist. Een meester in het overdragen van kennis over het vak: business intelligence. Verzorgt onze trainingen. Fanatiek volleyballer (zaal & strand) en coacht damesteam.

Ronald van der Does

Ronald van der Does

BI-consultant en Managing Director

Voormalig piloot. Maakte in de BI vlieguren SAA Verzekeringen. Is oplossingsgericht, spreekt duidelijke taal en gaat voor kwaliteit. Verkiest wandelen boven hardlopen. Fan van clean desk policy. Vader van drie prachtige kids, en die hebben wél krullen.

Jouw foto?

Jouw foto?

Junior BI-consultant (de vormgever)

Heb je Qlik in de vingers? Of niet, en zullen we je samen klaarstomen? HippoLine breidt uit en wij zijn op zoek naar een junior met een voorliefde voor design, storytelling en datavisualisatie.

Ruth Martoredjo

Ruth Martoredjo

BI-consultant en visualisatie specialist

Startpunt TU Delft: industrieel ontwerp, werktuigbouwkunde en een minor 3D animatie. Kwam via een boeiende route in de BI terecht. Passie voor landen, culturen en geschiedenis. Houdt van de combinatie techniek en design. Zet zich in voor kansarmen in Suriname.

Bart Binnekamp

Bart Binnekamp

BI-consultant en Lead Consultant Wonen

Is specialist woningmarkt. Deed TU Delft - MSc. (Complex Systems Engineering & Management). Skatende Delftenaar met Rotterdamse tongval. Hij speelt niet onverdienstelijk gitaar, maar kan geen noot lezen. Had stand-up comedian kunnen worden, maar houdt niet van podium.

Rob Hogenboom

Rob Hogenboom

BI-consultant en Lead Consultant Verzekeren

Specialist verzekeringen. Krijgt energie van het beter, groter en mooier maken van producten en organisaties. Dol op gadgets, high-end audio en muziek (alle stijlen). Wintersporter, familyman, vader van drie en getrouwd met een Spaanse.

Mohamed Al-Ati-Allah

Mohamed Al-Ati-Allah

Junior BI-specialist

Trotse Utrechter. Speelt graag een potje voetbal met vrienden in de wijk. Familiemens, visgerechten en zonnige vakanties in Marokko. National Geographic, Discovery Channel. Bedenkt graag BI-oplossingen voor mensen en organisaties.

Bastiaan van den Broek

Bastiaan van den Broek

Junior BI-specialist

IT’er, econoom en uiterst sportief. Van boulderen, Nieuwjaarsduik tot mooiweer-voetbal. Is onze man in Equador, daar woont met zijn geliefde. Pakt altijd een koude douche en let goed op wat hij eet. Draagt mooie schoenen!

Job Manuhutu

Job Manuhutu

Junior BI-specialist

Heeft veel gegamed en kreeg zo een passie voor IT en het bouwen van eigen PC’s. Is dol op cijfers, zijn familie en hij werkt graag in een compact team met collega’s die het ook gezellig met elkaar elkaar hebben. Job heeft een bachelor sociologie op zak.

Charlie Verboom

Charlie Verboom

Junior BI-specialist

Favoriete bezigheid: nieuwe dingen ontdekken. Vandaar business intelligence. Heeft drie jaar toegepaste wiskunde in zijn achterzak. Start binnenkort met een studie data science. Is actief bij DWH, dé LHBT+ vereniging in Delft. Maakt graag een goeie cocktail en is dol op katten. Sporten? ‘Wat is dat?’

Nassim Essakali

Nassim Essakali

Junior BI-specialist

Opleiding, werk en hobby’s. Doet HBO Business IT & Management. Krijgt bij ons BI in de vingers. Mag graag padellen en karten met vrienden. Speelde al jong een potje schaak en is vernoemd naar een bekende kickbokser.

Welkom bij de ploeg

Welkom bij de ploeg

ervaren BI Consultant

Afhankelijk van je ervaring ben je medeverantwoordelijk voor het uitbouwen en inrichten van onze BI-platformen voor banken en verzekeraars. Dat doe je samen met collega’s. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist klanten uit diverse branches te helpen met hun BI-omgeving.

Diederik van Hemert

Diederik van Hemert

BI-specialist

Onze toekomstige collega, alleen weet hij dat zelf nog niet. Tot die tijd maken wij dankbaar gebruik van zijn knowhow als freelancer. Hij versterkt het team als het erop aankomt. Zit graag in Portugal, op het zadel van zijn mountainbike.

Marijke Middag

Marijke Middag

Financiën

Voormalig controller bij Rabobank International; 15 jaar Koninklijke Marine en penningmeester bij hockeyclub De Haaskamp. Marijke heeft een spannend CV. Grip-op-cijfers zit in haar familie. Een halve marathon is appeltje-eitje en is gek op achtbanen.

Welkom bij de ploeg

Welkom bij de ploeg

Ervaren Data Engineer

Wij zijn op zoek naar een ervaren Data Engineer. Je bent (eind)verantwoordelijk voor het programmeren, ontwerpen, adviseren, beheren én doorontwikkelen van onze datawarehouses. Je werkt graag in teamverband en helpt andere consultants met technische issues.

Joël Batenburg

Joël Batenburg

Communicatie

Onze freelance tekstschrijver en podcastmaker legt in heldere taal uit wat wij doen. Zat (lang) bij de NPO en maakt tentoonstellingen. Linkerspits, partner van Mirjam, blogt over Ierland, houdt van Engels drop en wil weer een Jack Russel.

Licenses & Certifications van onze medewerkers

  • Certified Qlik Sense System Administrator
  • Certified Qlik Sense Business Analyst
  • Certified Qlik Sense Data Architect
  • Certified QlikView Designer
  • Certified QlikView Developer