Alles over data – al meer dan 15 jaar

Mirjam van Kooten

Mirjam van Kooten

CEO HippoLine

Founding mother en eindbaas van HippoLine. Heeft haar roots in de financiële wereld. Mirjam en Edith zijn meestal het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en maken de vertaalslag voor developers en consultants. Loopt hard, roeit en houdt van rode wijn.

Edith Heslinga

Edith Heslinga

Inside Sales

Familiemens en dierenvriend. Netwerker met lef. Edith weet als Hospitality Specialist hoe je de band met klanten versterkt. Voorliefde voor jaren 80 hits. Wil graag nog een marathon lopen. Bezoekt met haar zus zo nu en dan een sterrenrestaurant.

Melissa Jansen

Melissa Jansen

Officemanager

Houdt van goeie tapas, voelt zich thuis in Spanje en spreekt vloeiend Fins. Schakelt behendig tussen verschillende bedrijfsculturen. Is een handige klusser, gaat twee keer per week naar de sportschool en is gek op haar zoontje en doodle.

Marijn Boerman

Marijn Boerman

BI-consultant en Chapter Lead

Heeft Qlik in de vingers en Geo/GIS in zijn hart. Specialiteit: data en kaartvisualisaties combineren. Fanatiek volleyballer (zaal & strand). Een meester in het overdragen van kennis over het vak: business intelligence.

Ronald van der Does

Ronald van der Does

BI-consultant en Managing Director

Dol op luchtvaart. Maakte vlieguren in de BI bij SAA Verzekeringen. Nu heeft Ronald HippoLine als thuishaven. Kwaliteit, duidelijke taal en oplossingsgericht. Verkiest wandelen boven hardlopen. Fan van clean desk policy. Vader van twee.

Jouw foto?

Jouw foto?

Junior BI-consultant (de vormgever)

Heb je Qlik in de vingers? Of niet, en zullen we je samen klaarstomen? HippoLine breidt uit en wij zijn op zoek naar een junior met een voorliefde voor design, storytelling en datavisualisatie.

Ruth Martoredjo

Ruth Martoredjo

BI-consultant

Lezen over landen, culturen en geschiedenis. Kwam via een boeiende route in de BI. Startpunt TU Delft: industrieel ontwerp, werktuigbouwkunde en een minor 3D animatie. Houdt van design, techniek én waarde creatie. Zet zich in voor kansarmen in Suriname.

Bart Binnekamp

Bart Binnekamp

BI-consultant en Lead Consultant Wonen

Skatende Delftenaar met Rotterdamse tongval. Bij ons via hofleverancier TU Delft. Bart is MSc. (Complex Systems Engineering & Management). Hij speelt niet onverdienstelijk gitaar, maar kan geen noot lezen. Is specialist woningmarkt. Pretletter.

Rob Hogenboom

Rob Hogenboom

BI-consultant en Lead Consultant Verzekeren

Dol op gadgets, high-end audio en muziek (alle stijlen). Wintersporter, familyman, vader van drie en getrouwd met een Spaanse. Specialist verzekeringen. Krijgt energie van het beter, groter en mooier maken van producten en organisaties.

Bastiaan van den Broek

Bastiaan van den Broek

Junior BI-specialist

IT’er, econoom en uiterst sportief. Van boulderen, Nieuwjaarsduik tot mooiweervoetbal. Wordt onze man in Equador, daar woont zijn geliefde. Pakt altijd een koude douche en let op wat ‘ie eet.

Mohamed Al-Ati-Allah

Mohamed Al-Ati-Allah

Junior BI-specialist

Trotse Utrechter. Speelt graag een potje voetbal met vrienden in de wijk. Familiemens, visgerechten en zonnige vakanties in Marokko. National Geographic, Discovery Channel. Bedenkt graag BI-oplossingen voor mensen en organisaties.

Tessa Bruijgoms

Tessa Bruijgoms

Data Science Intern

Zwemt van jongsaf. Speelt nu waterpolo. Houdt van sushi, zon en Griekenland. Is op kantoor de rust zelve. Onderzoekt bij ons Qlik AutoML en andere AutoML-tools die kunnen worden gebruikt om machine learning-modellen te genereren. Doel: Master Business Analytics (EU).

Job Manuhutu

Job Manuhutu

Junior BI-specialist

Heeft veel gegamed en kreeg zo een passie voor IT en het bouwen van eigen PC’s. Is dol op cijfers, zijn familie en hij werkt graag in een compact team met collega’s die het ook gezellig met elkaar elkaar hebben. Job heeft een bachelor sociologie op zak.

Charlie Verboom

Charlie Verboom

Junior BI-specialist

Favoriete bezigheid: nieuwe dingen ontdekken. Vandaar business intelligence. Heeft drie jaar toegepaste wiskunde in zijn achterzak. Start binnenkort met een studie data science. Is actief bij DWH, dé LHBT+ vereniging in Delft. Maakt graag een goeie cocktail en is dol op katten. Sporten? ‘Wat is dat?’

Welkom bij de ploeg

Welkom bij de ploeg

ervaren BI Consultant

Afhankelijk van je ervaring ben je medeverantwoordelijk voor het uitbouwen en inrichten van onze BI-platformen voor banken en verzekeraars. Dat doe je samen met collega’s. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist klanten uit diverse branches te helpen met hun BI-omgeving.

Diederik van Hemert

Diederik van Hemert

BI-specialist

Onze toekomstige collega, alleen weet hij dat zelf nog niet. Tot die tijd maken wij dankbaar gebruik van zijn knowhow als freelancer. Hij versterkt het team als het erop aankomt. Zit graag in Portugal, op het zadel van zijn mountainbike.

Marijke Middag

Marijke Middag

Financiën

Voormalig controller bij Rabobank International; 15 jaar Koninklijke Marine en penningmeester bij hockeyclub De Haaskamp. Marijke heeft een spannend CV. Grip-op-cijfers zit in haar familie. Een halve marathon is appeltje-eitje en is gek op achtbanen.

Welkom bij de ploeg

Welkom bij de ploeg

Ervaren Data Engineer

Wij zijn op zoek naar een ervaren Data Engineer. Je bent (eind)verantwoordelijk voor het programmeren, ontwerpen, adviseren, beheren én doorontwikkelen van onze datawarehouses. Je werkt graag in teamverband en helpt andere consultants met technische issues.

Joël Batenburg

Joël Batenburg

Communicatie

Onze freelance tekstschrijver en podcastmaker. Hij legt in heldere taal uit wat wij doen. Linkerspits, partner van Mirjam, blogt over Ierland, houdt van Engels drop en Scotch Single Malt.

Licenses & Certifications van onze medewerkers

  • Certified Qlik Sense System Administrator
  • Certified Qlik Sense Business Analyst
  • Certified Qlik Sense Data Architect
  • Certified QlikView Designer
  • Certified QlikView Developer