Nieuwe tarieven Qlik 2020

Qlik heeft bekendgemaakt dat de productprijzen vanaf 1 januari 2020 met 10 procent worden verhoogd. ‘Dit als gevolg van de aanhoudende lage waarde van de specifieke valuta ten opzichte van de Amerikaanse dollar’, aldus Qlik. Ook de kosten voor het onderhoud van de Qlik productlijn stijgen met 5 procent. Met maintenance & support houdt u recht op nieuwe releases.

De verhoging zal worden toegepast vanaf de verlenging van de onderhoudskosten van januari 2020, inclusief QlikView-klanten die gebruik hebben gemaakt van de Dual Use-aanbieding op een eeuwigdurende licentiebasis in 2019.

Abonnementen op Qlik-producten en onderhoud in het eerste jaar voor extra aankopen worden niet beïnvloed door deze verhoging.

Onderhoudskosten

De onderhoudskosten omvatten toegang tot de volgende bronnen en hulpmiddelen op support.qlik.com:

  • Selfservice ondersteuningsportaal met op personen gebaseerde geautomatiseerde inhoud
  • Ondersteuning van chats en oproepen die rechtstreeks naar de juiste contactpersoon worden gerouteerd op basis van uw specifieke zakelijke behoefte
  • Slimme kennisbibliotheek, aangedreven door een intelligente zoekmachine
  • Diepe kennisbank waar we artikelen, whitepapers en webinars delen
  • Schakel bronnen in zoals maandelijkse webinars, video’s en Qlik Community

Belangrijk

Contracten die voor 20-12-2019 worden afgesloten kunnen wij (HippoLine – Qlik) voor de huidige prijs leveren. Het is dus interessant om voor 20/12 nieuwe licenties te kopen.