HippoLine onderdeel van Blinqx organisatie

 Persbericht 8 januari 2024

Vandaag maken we met trots bekend dat HippoLine officieel onderdeel wordt van de Blinqx organisatie. Blinqx biedt softwareoplossingen en is actief in diverse branches, waaronder hypotheek en verzekering adviseurs, banken en financiële dienstverleners, accountancy, advocatuur, overheden en dienstverlenende organisaties.

Mirjam van Kooten, CEO HippoLine: “We hebben de stap gezet omdat samenwerking veel kansen biedt. Blinqx heeft sinds de oprichting in 2019 een indrukwekkend portfolio opgebouwd en wij gaan dat als BI-specialist versterken. Door onderdeel te zijn van een grotere organisatie en meer middelen kan HippoLine investeren in onderzoek en ontwikkeling om BI-oplossingen verder te innoveren en aan te passen aan de snel veranderende technologische omgeving. Dat we onderdeel zijn van Blinqx biedt ruimte om ook in de toekomst voorop te blijven lopen in de markt en gemotiveerde en goed gekwalificeerde BI-specialisten aan ons te verbinden.”

Platform filosofie van Blinqx

Ruud van der Kruk, CEO Blinkqx: “Wij zijn blij het team van HippoLine te mogen verwelkomen! Onder de sterke leiding van Mirjam van Kooten is HippoLine de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke BI speler met een indrukwekkend klantenbestand. De persoonlijke aanpak en het innovatieve karakter die hierin leidend zijn, passen heel goed bij het DNA van Blinqx. De expertise van HippoLine past naadloos in onze platform filosofie. Met de toevoeging van deze krachtige BI propositie aan onze bestaande softwareoplossingen, kunnen we beiden de intermediairs, accountants en MKBs die we afzonderlijk van elkaar al bedienden, nóg completer gaan servicen met een geïntegreerd dienstenaanbod”.

Zelfstandige entiteit

Binnen Blinqx behoudt HippoLine haar zelfstandigheid. De BI-specialisten werken onveranderd vanuit Moordrecht en oprichter Mirjam van Kooten houdt als directeur de dagelijkse leiding. Van Kooten: “De stap om samen te gaan met Blinqx is natuurlijk niet op een achternamiddag genomen, maar die voelt uiteindelijk heel natuurlijk. Na ruim 15 jaar zelfstandig een mooie groei te hebben gerealiseerd, zijn we er klaar voor om met het team een volgende groeifase in te gaan. Met Blinqx kunnen we een complete software suite bieden aan onze – veelal – identieke klantgroepen.”

HippoLine en Blinqx gaan samen en vieren dat met een medewerkersborrel met champagne

Het team van HippoLine maakt kennis met Ruud van der Kruk en Esther Kuijper van Blinqx.

Over Blinqx

Blinqx is een aanbieder van softwareoplossingen die dienstverlenende professionals ondersteunt in hun groei en succes. De state-of-the-art software van Blinqx digitaliseert en optimaliseert de processen van meer dan 100.000 gebruikers in diverse sectoren, waaronder hypotheek- en verzekeringsadviseurs, banken en financiële dienstverleners, accountancy, advocatuur, overheden en dienstverlenende organisaties. Met een trackrecord van exponentiële groei sinds de oprichting in 2019 streeft Blinqx naar verdere uitbreiding in de Benelux.

Het logo van Blinqx