HIP Trainingen

Het HippoLine Insurance Platform (HIP) is een softwareoplossing die is ontwikkeld voor gebruik in de verzekeringsbranche. Het platform is ontworpen om verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen te ondersteunen bij diverse aspecten van hun bedrijfsvoering, waaronder beleidsbeheer, claims verwerking en klantrelatiebeheer. Om alle functionaliteiten goed te kunnen gebruiken biedt HippoLine verschillende soorten HIP trainingen aan.

afbeelding HIP platform

1 – Klassikale of on-the-job maatwerktraining

Je krijgt van onze HIP-specialisten les in een fysieke klasomgeving in de trainingsruimte van HippoLine in Moordrecht, of desgewenst on-the-job bij jou/jullie in de organisatie. Zo haal je het maximale uit de apps van het HippoLine Insurance Platform en krijg je nieuwe inzichten om dagelijks te kunnen toepassen in je werk.

2 – HIP Onlinetraining

In een interactieve onlinetraining kunnen we je/jullie met behulp van videolessen en andere hulpmiddelen in korte tijd bijspijkeren. Jij bepaalt waarin je getraind wilt worden en hoeveel tijd je van onze expertise gebruik wilt maken.

3 – Onze HIP Tips op YouTube

Eén vraag en een duidelijk antwoord in maximaal anderhalve minuut. Rob Hogenboom en Ronald van der Does hebben op ons YouTube-kanaal inmiddels enkele tientallen video’s gepost. We noemen ze HIP Tips. Reuze handig voor zelftraining. In korte tijd verbeter je je HIP-skills.

4 – On demand webinars (gratis)

De bouwers van HIP hebben een serie korte videotutorials over verschillende onderwerpen: knoppentraining (selecties, filters en rapporten), portefeuille, omzet, agenda, schade, contact en resultaat. Op onze on demand webinars kun je je onderaan op deze pagina gratis abonneren. En mis je een onderwerp en heb je een topic? Geef het door aan de BI-specialisten van HippoLine.