Dashboards voor de gezondheidszorg

Inzicht in zorgdata opent de deur naar transformatie in de gezondheidszorg, waarbij systemen, taken en processen worden aangepast om de zorgkwaliteit te verbeteren. Bij HippoLine zijn we toegewijd aan het helpen van zorginstellingen bij het onttrekken van waardevolle stuurinformatie uit hun gegevens. In de afgelopen jaren hebben we meerdere Business Intelligence (BI) tools ontwikkeld om deze visie te ondersteunen.

Coronadashboards die het verschil maken

Zo hebben we bijvoorbeeld in samenwerking met GGD Drenthe en andere belangrijke stakeholders een reeks krachtige coronadashboards ontwikkeld. Deze dashboards hebben een cruciale rol gespeeld in het informeren van het brede publiek, gemeenten, burgemeesters, ketenpartners en leidinggevende professionals in de zorg en het onderwijs.

Deze dashboards omvatten:

  • Stuurrapportages: Die inzicht bieden in de ontwikkeling van testen, de benodigde capaciteit en de locaties van besmettingsclusters.
  • Rapportages ter inzage en verantwoording: Die de crisisorganisatie voorzien van essentiële informatie om doordachte beslissingen te nemen en verantwoording af te leggen.

Bij HippoLine begrijpen we dat gegevens in de gezondheidszorg van levensbelang zijn. Onze BI-oplossingen bieden zorginstellingen de mogelijkheid om de zorg te verbeteren, processen te stroomlijnen en beter in te spelen op de behoeften van partners waarmee wordt samengewerkt.

Onze dashboards voor de huisartsenpraktijk