Waardevolle inzichten uit je financiële administratie

Haal meer uit uit je financiële administratie met BI. Als ondernemer of manager wil je dat je financiële administratie op orde is. En dan niet alleen vanwege de boekhouder, accountant of belastingdienst… Dat (handmatig) verzamelen, controleren, ordenen en omzetten naar leesbare documenten kost tijd en is secuur werk.

Is er überhaupt nog gelegenheid om de financiële data te analyseren om uit de bestaande gegevens nieuwe inzichten te halen? Beschik je daarvoor over de middelen en de mensen? Wij kunnen daarbij helpen.

Financieel dashboard

Afas, Teamleader, Twinfield, Unit4 Bedrijfssoftware. Wij kennen die pakketten. Ze hebben meestal een standaard dashboard met beperkte mogelijkheden (one size fits all).

Heb je behoefte aan een totaaloverzicht over de cijfers in de organisatie? Dat kan met een Financieel Dashboard. Daarin wordt de informatie één op één overgenomen uit je financiële pakket en de cijfers worden realtime getoond, waardoor je altijd inzicht hebt in de actuele status van je onderneming.

In een Financieel Dashboard kunnen door data-integratie meerdere bronnen worden gekoppeld. Zo kun je beter sturen en sneller inspelen op veranderingen.

Ook qua vormgeving is een Financieel Dashboard op maat in te richten. De applicatie kan worden opgemaakt in jullie huisstijl.

Voordelen

  • In één oogopslag inzicht in de financiën van je onderneming(en).
  • Volledig aan te passen aan jouw behoeften en wensen.
  • Geringere kans op fouten in je overzicht door koppeling met bedrijfsadministratie.
  • Realtime inzicht in de cijfers.
  • Compatibel voor computer, tablet en telefoon.