Datawarehousing

Meer inzicht in minder tijd. Veel bedrijven en instellingen hebben daar behoefte aan. Maar hoe realiseer je dit snel en efficiënt met een datawarehousing-systeem dat vaak bestaat uit meerdere databronnen? Dat kan een complexe en tijdrovende zaak zijn. Ook als ervaren gebruiker of BI-ontwikkelaar kun je met dit soort obstakels te maken krijgen. Wij helpen u graag om de zaak in alle gevallen op orde te krijgen.

Rol HippoLine

HippoLine heeft de afgelopen tien jaar veel ervaring opgedaan met het integreren van verschillende databronnen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld databases; excel- of tekstbestanden; online CBS data; social media en andere webapplicaties. Wij hebben kennis van SQL Server, TimeXtender, PostgreSQL en MySQL.

Datawarehousing HippoLine

API’s ontsluiten

Gebruik je een webapplicatie (in een eigen netwerk of in de cloud)  en maak je nu handmatig exports van gegevens? Vaak heeft zo’n webapplicatie een zogenaamde API waarmee geautomatiseerd gegevens opgevraagd kunnen worden. Wij kunnen dan via zo’n API gegevens voor je ontsluiten. Tijdrovend handwerk met ook nog kans op fouten is dan verleden tijd.