Complexe data ontsluiten

Meer inzicht in minder tijd. Veel bedrijven en instellingen hebben daar behoefte aan. Maar hoe realiseer je dit snel en efficiënt met een systeem dat vaak bestaat uit meerdere databronnen? Dat is maar al te vaak een complexe en tijdrovende zaak. Ook als ervaren gebruiker of BI-ontwikkelaar kun je met dit soort obstakels te maken krijgen. Wij kunnen daarbij helpen.

Voorbeelden

HippoLine heeft in de afgelopen 15  jaar veel ervaring opgedaan met het integreren van verschillende databronnen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld databases; excel- of tekstbestanden; online CBS data; social media en andere webapplicaties.

API’s ontsluiten

Gebruik je een webapplicatie (in je eigen netwerk of in de cloud)  en maak je nu handmatig exports van gegevens? Vaak heeft zo’n webapplicatie een zogenaamde API waarmee geautomatiseerd gegevens opgevraagd kunnen worden. We kunnen dan via zo’n API gegevens voor je ontsluiten. Tijdrovend handwerk – met kans op fouten – is dan verleden tijd.

Binnen ons team hebben wij kennis en expertise met zowel het inrichten, implementeren en verrijken van data-applicaties.

Wie een oplossing zoekt voor het ontsluiten van complexe data kan terecht bij Bastiaan van den Broek

Je kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen we binnen een dag contact met je op.