BI-app voor Exact Online

Gebruikt je organisatie Exact Online voor de bedrijfsvoering, waaronder financiën, boekhouding, voorraadbeheer, facturering, salarisadministratie etc., dan beschik je over mooie data waarmee met met onze BI-app voor Exact Online nóg meer inzichten uit kunt halen. De app covert zeven thema’s over alle belangrijke bedrijfsgegevens: dashboard, winst & verlies, opbrengst, kosten, balans, periodevergelijking, rapport. Elk tabblad biedt verdiepende informatie.

Gratis webinar 24 november

Op 24 november laat BI-specialist Job Manuhutu in een gratis webinar zien hoe de app werkt. Dat wordt geen lange zit, de sessie duurt hooguit een kwartier. Meld je nu aan.

BI voor Exact Online, gebouwd door HippoLine.

Verdiepende informatie met BI-app Exact Online

  • Dashboard geeft een overzicht van het bedrijfsresultaat, omzet, kosten en werkkapitaal.
  • Winst & verlies toont het bedrijfsresultaat, personeelskosten, EBITDA en de winst- en verliesrekening.
  • Opbrengst toont de winstrekening en vergelijkt de omzet met het budget.
  • Kosten biedt inzicht in de kostenverdeling, verliesrekening en kosten versus budget.
  • Balans biedt inzicht in het werkkapitaal, de ontwikkeling van activa en passiva, evenals de solvabiliteit.
  • Het tabblad ‘Periodevergelijking’ toont de bedrijfsprestaties in verschillende tijdseenheden, zoals van dag tot dag en van maand tot maand, enz.
  • In ‘Rapport’ kun je zelf rapporten samenstellen op basis van de beschikbare gegevens uit de app.
Dit is een BI-dashboard van HippoLine, data- en business intelligence (BI) specialist in Moordrecht.

Moeiteloos aanpassen

BI Exact Online is geen keurslijf! De app kan volledig worden aangepast aan wat jij nodig hebt. Zijn er specifieke KPI’s voor jouw organisatie van belang, dan voegen we die moeiteloos toe.

Met onze applicatie til je je zakelijke inzichten naar een hoger niveau en kun je met vertrouwen krachtige beslissingen.

Met BI Exact Online kunnen gebruikers financiële gegevens op een meer geavanceerde manier analyseren. Ze kunnen aangepaste rapporten en dashboards maken om trends, patronen en prestaties te visualiseren. Dit maakt het gemakkelijker om belangrijke financiële inzichten te identificeren.

Onze app stelt gebruikers in staat om diepgaande analyses uit te voeren, zoals het vergelijken van financiële prestaties over meerdere periodes, het identificeren van kostenbesparingsmogelijkheden en het voorspellen van toekomstige financiële trends.

Door real-time toegang tot gegevens en intuïtieve rapportagemogelijkheden kunnen organisaties snellere en beter geïnformeerde beslissingen nemen. Dit is vooral belangrijk voor het aanpassen van bedrijfsstrategieën en het nemen van financiële beslissingen.

BI kan helpen bij het verbeteren van budgetteringsprocessen door het analyseren van historische gegevens en het genereren van nauwkeurige prognoses. Hierdoor kunnen organisaties hun financiële middelen effectiever beheren.

BI Exact Online kan helpen bij het identificeren van financiële risico’s, zoals cashflowproblemen of dalende winstmarges, evenals kansen voor groei en efficiëntieverbetering.

Voor organisaties die moeten voldoen aan financiële regelgeving en wettelijke rapportagevereisten, kan ons product helpen bij het stroomlijnen van het rapportageproces en het genereren van compliance-rapporten.

BI Exact Online kan worden gebruikt om de financiële interacties met klanten en leveranciers in kaart te brengen, wat kan helpen bij het identificeren van winstgevende klanten, het beheersen van crediteuren en het verbeteren van relaties met belangrijke partners.

Waarom BI voor Exact Online?

het toevoegen van Business Intelligence aan boekhoudsoftware vergroot de mogelijkheden om financiële gegevens te analyseren en te benutten voor strategische beslissingen. Het kan de efficiëntie verhogen, kosten besparen en de algehele financiële gezondheid van een organisatie verbeteren.